zondag 16 oktober 2011

Magnolia Ink

Hallo allemaal,

Mijn kaartje komt in de Magnolia Ink die deze maand in de winkel ligt!
Mijn moeder had deze zomer de magnolia ink gekocht en daar stond een oproep aan kinderen in om een kaartje op te sturen. Dat heb ik toen gedaan, maar ik kreeg al snel een mailtje terug dat ik te laat was. Maar als ik een kerstkaartje wilde maken dat zou die misschien wel in een ander nummer geplaatst worden. Dus ik midden in de zomer een kerstkaartje gemaakt en opgestuurd. Deze week kreeg ik bericht dat hij er in staat. Ik ben heel benieuwd natuurlijk en vind het supergaaf dat ik mijn kaartje er in staat.
Dit is het kaartje:
In het mailtje wat ik deze week kreeg stond ook dat ze iets naar me op zouden sturen.
Gisteren bracht de post een pakketje van Magnolia. 4 nieuwe mooie stempels uit de nieuwe kerstserie, een tekststempel en heel veel papier en bloemen.


Ik hoop dat ik deze week als ik vakantie heb, weer tijd heb om iets te maken. Ik heb het namelijk erg druk met school en kom er eigenlijk niet meer aan toe. Maar deze week is het vakantie dus......

Groetjes Anne

7 opmerkingen:

 1. Hoi Anne, Wat gaaf zeg dat je kaartje in de nieuwe Magnolia ink kmot te staan !!! En wat een mooi spulletjes heb je gekregen zeg, dat wordt weer freubelen in de vakantie!
  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Meisie, helemaal top. Als hij in de winkel ligt gaan we hem meteen kopen. Ik hoop dat je deze week wat tijd hebt om weer wat te maken. Gaan we gezellig samen kletsen.

  Groeten mama

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik las op het blog van je moeder dat je kaartje in de nieuwe magnolia ink komt te staan, meid wat geweldig. Ik ben gelijk naar jouw blog gaan kijken hoe je kaartje eruit ziet.....echt heel mooi hoor!! Veel plezier met je spulletjes!! En ik kom vast vaker op jouw blog kijken.
  Prettige herfst vakantie!
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuk anne, we zullen uitkijken naar de nieuwe magnolia ink.

  groetjes annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk dat je gewonnen heb!
  De stempels zijn echt te gek!
  Je kaartje ook.
  Super trots, staat mijn nichtje gewoon met haar kaart in de Magnolia Ink.

  Groetjes Alinda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Héeee super Anne, gefeliciteerd hoor. Wat een prachtige spulletjes heb je gekregen. We worden hier bijna jaloers hoor. Heel veel plezier ermee. Nu maar fijn samen knutselen van de week.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow Anne! Super hoor! Ik hoop dat je snel tijd hebt om lekker met die mooie spulletjes aan de slag te gaan! Ik koop de Magnolia Ink altijd, dus ik zal de kaartjes dan ook vast gaan bewonderen!

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je een berichtje achterlaat!!